Vilken är Sveriges största oddsbonus 2019

Vill du spela på odds och sport så har du säkerligen redan ställt in siktet på ett visst spelbolag. Men ibland kan det vara bra att se sig om först, så att man får ut så mycket av sina egna pengar som bara är möjligt. När du ska hitta ett bra bettingsida att spela på behöver du se till att de mesta lever upp till dina förväntningar, t.ex. när det kommer till spelutbudet som finns, inloggningsmetoden och även kundsupport. Det finns däremot ytterligare en sak som är av mycket stor vikt och det är naturligtvis bonusen. Men vart hittar man Sveriges största oddsbonus? Hämta din oddsbonus hos Betsson

Vilken är Sveriges största oddsbonus 2019

Många anledningar till att man letar efter den största bonusen är för att man vill kunna spela så mycket och så länge som möjligt. Men samtidigt kunna spendera så lite som det bara går. Det finns hundratals olika bettingsajter som man kan välja mellan. Är det Sveriges största oddsbonus som du vill ska bli din är det ingen mindre än Betsson som du ska välja!

Sveriges största oddsbonus hos Betsson

För tillfället firar Betsson att de är tillbaka på den svenska marknaden efter många år med sätet i ett annat EU-land. Detta firas med att alla spelare, både gamla som nya, har möjlighet att ta del av en riktigt häftig välkomstbonus. Bonusen började att gälla från och med den 1 januari år 2019 och sträcker sig så länge spelsidan själv väljer. Som de allra flesta bettingsidor väljer Betsson att ha välkomstbonusen i form av en insättningsbonus. Den bjuder på 100 % upp till 2500 kronor. Detta är Sveriges största sportbonus som du kommer ha svårigheter att matcha från andra svenska spelbolag.

För att få ta del av bonusen finns det ett flertal steg som du först behöver ta dig igenom. Du behöver bland annat se till att öppna ett konto med vanlig registrering eller med hjälp av BankID. Efter att du har tagit dig igenom denna process behöver du sätta in pengar och kan därefter hämta ut din bonus under länken ”Mitt konto”.

Regler och villkor

Betssons bonus har flera regler. Bland annat finns det ett omsättningskrav på x8 om du spela på odds och sportsbetting. För casinospel så är omsättningskravet högre. Du får dessutom bara se till att du lägger odds på 1.50 eller högre om du vill se till att spelen bidrar till omsättningskravet. Här måste du även se till att spela på kombispel eller singelspel. Virtuella sporter och hästsporter av olika slag bidrar inte.
Till Betsson