Unibet – Ett av spelbolagen som har allt

Unibet – Ett av spelbolagen som har allt

Du som har läst våra tidigare recensioner av spelbolag eller redan varit spelare på sportsbetting under en tid, kommer att veta att det är stor skillnad på valet av olika spelbolag. Här kommer det att finnas de som har spellicensen på fel plats, vilket innebär att du ska betala skatt på dina eventuella vinster. Det finns de som enbart har ett litet utbud av sport att spela på, samt att det finns de som är för unga för att ha tillräckligt med kunskap. Gå direkt till Unibet

Inget av detta behöver stämma, då ett nytt spelbolag kan vara lika bra som ett stort och gammalt. Dock kommer det att finnas ett spelbolag som står ut i mängden. Detta är då Unibet, vilket är en veteran i spelbranschen som verkar ha precis allting en spelare kan önska.

När du väljer Unibet får du alltid mycket underhållning och spänning hos ett spelbolag skapat för spelarna. Detta samtidigt som du finner ett stort spelutbud, bra sportbonusar samt livestreaming och hög kvalitet på alla tänkbara plan.

Möt Unibet – Spelbolaget med två oddsbonusar

Det första du kommer att finna hos Unibet som ny spelare, är en valmöjlighet när det handlar om Unibets oddsbonusar. Här finns det nämligen två olika oddsbonusar att välja på.

Den ena ligger på 500% upp till 500 kronor. Detta gör att du som sätter in 100 kronor får 600 spänn att spela för. Omsättningskravet för denna bonus ligger på 8 gånger.

Den andra sportbonusen du kan välja är större. Den ligger på 200% upp till 1000 kronor, vilket gör att du som sätter in 500 kronor får 1500 att spela för. Omsättningskravet här ligger lägre och är 6 gånger till ett lägsta odds av 1,4 per spelad kupong.

Nu kommer du dock inte enbart att välja Unibet för att de har en bra oddsbonus. Det handlade ju om ett spelbolag med kvalitet i alla led!

Andra fördelar med valet av Unibet

När du väljer Unibet kommer du att få mycket mera än bara oddsbonus. Här kommer du under din tid som spelare alltid att finna nya erbjudanden. Detta kan då vara riskfria spel, eller en kontantbonus om du gör en viss insats.

De har också en julkalender, vilket gör det extra roligt att bli spelare just nu. Här haglar det nya erbjudanden varje dag. När det gäller själva spelet, kommer Unibet att fungera perfekt i mobiler och datorer. Här finner du betting till fasta odds, livebetting samt livestreaming.

Utöver detta finner du även något som kallas för Supertoto, vilket är precis som det klassiska Stryktipset med skillnaden att det innehåller 14 matcher på kupongen. Som du ser kommer du som väljer Unibet att få en komplett bookmaker online!

Till Unibet