Sveriges bästa spelbolag 2022

Vilka är Sveriges bästa spelbolag 2022? Det finns över 35 svenska spelbolag med bra odds och en del av dem har en riktigt bra oddsbonus. Men det finns några saker som skiljer dem åt och i vår lista finns bara plats för de bästa spelbolagen.

Sveriges bästa spelbolag 2022

Sveriges bästa spelbolag 2022

När vi väljer att plocka fram Sveriges bästa spelbolag 2022 har vi tittat på odds, startbonus och spelutbud samt livestreaming. Det är dessa saker som skiljer spelbolagen åt och som gör att vi har kunnat ta fram följande lista relativt enkelt:

  1. Bet365
  2. Unibet
  3. Betsson
  4. Bethard
  5. Betfair

Det är alltså stora kända spelbolag i vår topplista och det är ingen slump. De har blivit stora av en anledning och det är främst att de är lite bättre än sina konkurrenter.

Bästa odds

Alla dessa fem har bra odds och skall man hitta någon som har lite extra bra odds av dem så är det Unibet som under perioder har 98% återbetalning på matcherna vilket är väldigt bra. Även Betfairs oddsbörs är intressant här då den kan ge riktigt bra odds. För att spela till bästa odds tittar man enklast in i Betsmarts oddsjämförelse.

Startbonus hos svenska spelbolag 2022

Startbonusar är något som ändras med jämna mellanrum, men hos Bet365 är den alltid bra. Även Bethard oddsbonus är känd för att var riktigt bra. Dock är det inte alltid som Unibet och Betsson har de högsta bonusarna och så är fallet just nu.

Spelutbud och livestreaming

När det gäller spelutbud och livestremaing så är det två spelbolag som sticker ut och det är Bet365 och Unibet. Båda har ett enormt spelutbud och de har dessutom den bästa livestreamen. Varje vecka kan man se gratis fotbolls via livestream och du ser ligor som: Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och engelska Fa cupen samt ligacupen. Även Betsson har en bra livestream att tillgå.