Unibet

Unibet summering

Totalbetyg 93%
Oddsbonus 90%
Odds återbetaling 95%
Livebetting utbud 95%
Livestreaming 90%
Mobilbetting 90%

Unibet recension – Störst på odds och betting i Norden

Unibet är garanterat den största spelsajten i Norden och mycket stor över hela världen. Här har koncentrationen på sportspetting och bra odds för alla spelare varit i fokus redan från start och egentligen aldrig förlorats, även om de nu erbjuder både casino och poker online.

Unibet tillhör Kindred Group som är en av de största speloperatörerna i världen med över 15 miljoner kunder. Unibet grundades 1997 och registrerades på Nasdaq, Stockholmbörsen 2004. Här får alla ett helsvenskt spelbolag för betting på nätet som fungerar i mobiler såväl som i datorer. Alla dina vinster som svensk spelare hos Unibet är skattefria.

Unibet Bonus – Oddsbonus och omsättningskrav

Unibet har tre olika bonusar att välja mellan och två av dessa kan du utnyttja som spelare på betting. Den ena är 100 procent i bonus upp till 2000 kronor och har omsättningskraven på 6 gånger bonussumman och ett krav på att spelen måste ha ett odds på minst 1.4.

Den andra välkomstbonusen för alla nya spelare på sportsbetting och odds är 500 procent upp till en maximal insättning på 500 kronor. Omsättningskraven på denna bonus blir 6 gånger summan. Mera om kraven för dina bonusar finner du hos Unibet regler och villkor. Naturligtvis ger Unibet även vidare nya spännande bonusar till alla sina spelare under tiden du spelar hos dem.

Livebetting – Extremt bra betting live hos Unibet

Betting online är i det stora hela perfekt som koncept hos Unibet och här erbjuds du massor av olika sporter och såväl svenska, nordiska och internationella spel. När det gäller livebetting och livescore samt livestreaming så är denna plattform också suverän vilket visar sig på skärmarna för allt från mobila spelare på betting till alla som väljer att spela i datorerna. Utbudet som finns är enormt och kommer till och med att vara anpassat för alla de som gillar betting på hästar, vilket är något som saknas hos många andra spelbolag.

Mobilbetting – Unibet är spelsajten för betting i mobilen

Unibet är mycket långt framme när det gäller mobila appar till alla spelare och alla spelformer. Naturligtvis gäller detta också odds och bettingspel, där du direkt finner den separata och professionella appen för detta till både Android och iPhone såväl som till iPad. Du som gillar att spela betting i mobilen eller surfplattan kommer att vara den som gör det rätta valet av Unibet och får massor av spel att kolla, spela samt livebetting och livestreaming direkt i mobilen.

Vår bedömning av oddsspel hos Unibet

När Unibet ska bedömas som spelbolag för odds och betting så måste detta helt klart bli 5 av 5 möjliga. Denna spelplats har varit med i spelet om kunderna så länge att de vet precis hur det går till att erbjuda något som alla kan tycka om och ta del av. Med enkel användarmiljö och smarta funktioner blir detta snabbt en spelplats för all sportsbetting, där känslan för att spela och av spelet bara ökar i takt med tiden du spelar.