Nordicbet

Nordicbet summering

Totalbetyg 92%
Oddsbonus 96%
Odds återbetaling 96%
Livebetting utbud 96%
Livestreaming 85%
Mobilbetting 90%

 NordicBet recension – En stor spelsajt för alla som gillar oddsspel

Numera har Nordicbet blivit ett välkänt varumärke där de flesta vet att detta handlar om spel på nätet. Här erbjuds allt från sportsbetting, oddsspel och livebetting till poker och casino i världsklass. Nordicbet ägs och drivs av Betsson och har nu funnits sedan 2002 och är ett av de äldsta spelbolagen som finns i Norden. Här får du bra kvalitet, spänning och underhållning av hög klass. Vare sig du spelar i mobilen eller vid datorn så kommer alla svenska spelare hos Nordicbet att vara undantagna från att behöva betala skatt på sina vinster.

 Nordicbet bonus – Oddsbonus med bra omsättningskrav

Som spelsajt på nätet så har Nordicbet alltid varit långt framme när det gäller att erbjuda bra välkomstbonusar. Så är det fortfarande och här får du 100 procent i kontantbonus upp till 1000 kronor. Det enda du behöver göra är att registrera dig som ny spelare och göra din första insättning på minst 100 kronor för att ta del av bonusen.

Kontantbonusen har omsättningskravet på 8 gånger bonussumman och för att du ska kunna ta del av denna är minsta insättning 100 kronor. Här har du 60 dagar på dig att omsätta din bonus för att kunna tillföra den till ditt konto i form av riktiga pengar som du kan ta ut.

 Livebetting – Spela live med livestreaming

Hos Nordicbet är livebetting en självklarhet och något som är utbyggt både för alla de som spelar i mobiler såväl som de vid datorn i hemmet. Här kommer du alltid att ha uppdaterade odds i realtid och veta exakt när det är dags att lägga ditt spel där chansen att vinna är den största. Mycket av det som rör livebetting visas också via livestreaming, där du får ytterligare en bra anledning att lägga ett spel i sista sekund för att vara den som vinner på dina oddsspel online.

Mobilbetting – Lägg dina oddsspel direkt i mobilen

Med valet av Nordicbet och för alla de som gillar att spela betting via en mobilapp, så kommer detta inte alls att vara några problem. Här drivs detta spelbolag at Betsson och bara detta gör att du känner kvaliteten innan du ens har laddat hem och loggat in i din mobilapp. Här fungerar allt som det ska och du har tillgång till alla de sportspel och betting som du skulle haft vid din vanliga dator i hemmet. Skillnaden blev helt plötsligt att du kunde spela på alla platser du befinner dig.

Detta är bedömningen av Nordicbet

För att ha varit med i branschen så länga som i över 14 år, så har Nordicbet hängt med och utvecklats till en modern plattform för spel på nätet. Du som väljer att spela på oddset via sportsbetting eller live betting hos Nordicbet gör alltid ett bra val. Här kan alla fritt välja om de vill spela via datorn eller via mobiler när de är på språng. Allt fungerar lika bra och den spelmiljö som presenterar är mycket enkelt att förstå. Hos Nordicbet får du också allt bra support som har stora öppettider och massor av kanaler.