Betsafe

Betsafe summering

Totalbetyg 94%
Oddsbonus 97%
Odds återbetaling 97%
Livebetting utbud 95%
Livestreaming 85%
Mobilbetting 90%

Betsafe recension – En stor svensk sajt för sportsbetting

När du vill vara den som väljer ett spännande och roligt koncept rörande oddsspel och betting på nätet, så kommer du som ser till kvalitet och utbud på alla fronter att välja Betsafe. Här får du en spelplats på nätet som ägs och drivs av svenska Betsson, vilket bara där vittnar om kvalitet av stora mått. Betsafe slog upp dörrarna på nätet till många spelares förtjusning i början av 2006 och har sedan dess fått närmare en halv miljon spelare att registrera sig över hela världen.

Bara det vittnar om något som gör dig nyfiken. Dock är det inget som gömmer sig här, utan allt visas öppet. Här finner alla massor av oddsspel och betting i en trivsam miljö som fungerar i både datorer och mobiler. Förutom detta finns det många erbjudanden för alla spelare och det hela börjar med en kanonbra välkomstbonus.

Oddsbonus hos Betsafe – Bonus och omsättningskrav

Din välkomstbonus som ny spelare hos Betsafe oddsspel är rak och enkel utan krusiduller här matchas din första insättning med 100 procent i bonus upp till maximala 500 kronor. För att ta del av bonusen är minsta insättning 100 kronor. Denna bonus är bara för svenska spelare i Sverige och gäller enbart nya spelare. För att kunna ta ut dina vinster från denna bonus i reda pengar så är omsättningskraven 8 gånger ditt bonusbelopp. Detta måste då spelas för spel på ett minsta odds av 1.5 och systemspel räknas inte till dessa omsättningskrav. Du har 60 dagar på dig att omsätta din bonus och om detta inte uppfylls går den helt enkelt förlorad.

Som spelare hos Betsafe sportsbook får du också alltid massor med andra bra erbjudanden som gäller allt från ishockey och NBA till Premier League. Detta betyder att du hela tiden som lojal spelare på Betsafe oddsspel och livebetting kan kamma hem allt från extrabonusar till spännande biljetter och resor till olika sportevenemang.

Livebetting – Betsafe hänger med under spelet

Naturligtvis finns det också den populära delen som kallas för livebetting hos Betsafe. Här får du hela tiden se de olika resultaten och får också vara den som kan följa många av dessa via livestreaming. Detta kommer att vara de bästa för dig som hela tiden vill ha koll på vad du gör och kunna lägga in ett oddsspel under tiden matcherna pågår. Helt enkelt en chans att vara den som har koll på allt och lättare prickar in de rätta resultaten och kammar hem vinsterna.

Spela i mobilen – Betting i mobilen

Precis som alla andra på marknaden så har Betsafe sett till att vara framme där det gäller. I det fallet handlar det om att få alla mobila oddsspelares gunst. Detta får Betsafe genom att erbjuda mobilappar för både iPhone, iPad och Android-mobiler. Här får du en perfekt app som ser till att dina spel fungerar med ett mycket enkelt användargränssnitt som gör det lätt att förstå. Hos Betsafe betting i mobilen finns det också många gånger specialerbjudanden för mobila spelare, vilket är något extra att hålla utkik efter.

 Vår bedömning av sportbetting hos Betsafe

När Betsafe ska bedömas som plattform för oddsspel och betting, så kommer naturligtvis detta att bli ett klart positivt resultat. Denna spelplats som drivs av Betsson har alla de olika funktioner som en spelare på odds och sport söker. Här får alla en bra spelmiljö och massor av spännande spel vare sig de spelar oddset i mobilen eller vid datorn. Helt enkelt är detta en spelplats för alla åldrar och för alla som vill sätta lite extra krydda på livet i form av trivsam spänning och underhållning.