Bethard

bethardbonuserbjudande

Bethard summering

Totalbetyg 90%
Oddsbonus 98%
Odds återbetaling 96%
Livebetting utbud 90%
Livestreaming 80%
Mobilbetting 80%

 Bethard recension – En spelsajt som aldrig missar spelfesten

Hos Bethard är det fest varje dag och detta syns verkligen på allt de erbjuder alla spelare i alla lägen. Det första du kan dra nytta av som spelare på betting och odds hos Bethard är allt som rör dina vinster. Här får du som svensk spelare alltid dina vinster skattefritt, då Bethard har Svensk spellicens. När du vill spela bra betting på nätet, vare sig du spelar vid datorn eller i en mobil enhet, så kommer alltid Bethard att vara ett av de valen som ska stå högst upp på önskelistan.

Bonus hos Bethard – Festlig Oddsbonus med bra omsättningskrav

När du gillar att spela på odds och betting gillar du förmodligen som de flesta fotboll, och då sparkar du igång din välkomstbonus kvickt hos Bethard. Här erbjuds du 100 procent i bonus på en maximal insättning av 1000 kronor. Detta får du genom att välja oddsbonus i listen över de bonusar som erbjuds. Denna bonus ges till nya spelare i såväl mobiler som datorer. Minsta insättning för att ta del av bonusen är 200 kronor.

Oddsbonusen hos Bethard kommer med bra omsättningskrav på att insättning plus bonus måste omsättas 4 gånger innan pengarna blir dina. Systemspel på en och samma match är inte tillåtet för att uppfylla omsättningskraven. Du har 30 dagar på dig att klara kraven innan bonusen förverkas och de spel du lägger måste ha ett odds på minst 1.80.

Livebetting – Smart betting live med Bethard

Att spela betting live är populärt och också något som utvecklats väl hos Bethard. Här får alla oavsett om de spelar betting i mobilen eller oddsspel på datorn, möjligheten att vara den som kan ta del av allt i realtid. Naturligtvis ger Bethard möjligheten att se livestreaming också. Här sänds det massor av olika evenemang under hela dagarna och nätterna. Det enda du behöver göra är att logga in och ta del av alla underhållning och spänning som håller toppklass och inte går av för hackor. Här är det du som har chansen att tjäna en hacka istället.

Mobilbetting – Det är naturligt med betting i mobilen

Precis som alla andra som vill vara med i toppen av alla de bettingsajter som får spelarnas gunst, så kommer Bethard att erbjuda spel och betting i mobilen till alla sina spelare. Här kommer du inte att behöva någon mobilapp, utan systemet är responsivt och rättar sig efter den skärm och webbläsare du loggar in från. Helt enkelt är detta spelbolag långt framme även här och du missar aldrig chansen till några spel, var du än väljer att logga in och lägga dem.

Vår bedömning av oddsspel hos Bethard

Som spelsajt är Bethard mycket enkel att förstå och lockar till spel redan från första sidan till den sista. Du möts av en modern spelplats som erbjuder såväl betting och oddsspel i datorer som mobiler och surplattor. Livebetting och livestreaming är bra och fungerar som det ska. Allt detta kombinerat skapar en spelsajt där du trivs som spelare och vill komma tillbaka till. Har du funderingar på att spela oddset på nätet istället för i tobaksaffären så är Bethard ett bra val.