888Sport

888Sport summering

Totalbetyg 90%
Oddsbonus 92%
Odds återbetaling 96%
Livebetting utbud 90%
Livestreaming 80%
Mobilbetting 80%

888sport recension – En uppstickare bland betting på nätet

Även om spelbolaget 888sport inte direkt är någon ny aktör på marknaden så kommer de att vara en av de som utvecklats mycket under de senaste åren. Detta gäller då i första hand omvandlingen till att bli mera mobila och att ha kunskapen om att erbjuda spelarna det som de söker. Spelbolaget grundades redan 2008 och har över 10 år på nacken. Under den tiden har mycket hänt och idag ligger denna spelplats på toppen av alla som finns för bra oddsspel och betting på nätet. Detta är också en av de som har ett stort fokus på sportsbetting och tonar ned casino och poker lite mera.

888sport bonus – Omsättningskrav och välkomstbonus

888sport har en av de bästa välkomstbonusarna du kan tänka dig gällande betting på nätet.

Nya spelare får en unik bonus på 500% upp till 500 kronor via våra länkar. Sätter du in 100 kr har du alltså totalt 600 kronor att spela för på odds. Omsätt insättningen en gång till min. odds 1,80 för att få din bonus. Därefter är det bara att omsätta bonusen 8 gånger till samma odds så är pengarna dina att ta ut.

Livebetting – Se när det är dags att spela på 888sport

Hos 888sport är livebetting stort och finns på massor av olika sporter. Egentligen ska det sägas att denna spelplats har fokuserat sig på de lite mera annorlunda spelen. Här får du livebetting på tennis, snooker, golf och ishockey. Naturligtvis är fotboll också något stort som ingen bettingsajt fungerar utan och även här är det ett stort utbud av livebetting. Du som vill ha resultaten direkt i mobilen laddar hem appen och får allt levererat i realtid så att du hinner lägga dina spel innan tiden rinner ifrån dig.

Mobilbetting – Suverän betting i mobilen

Denna spelplats för sportbetting och oddsspel erbjuder mobilappar till alla spelare som väljer att spela på detta populära sätt. Apparna hittar du bäst genom 888sport där du enkelt med en QR-kod kan få en länk direkt till din mobil eller surfplatta. De mobilappar för bettingspel som finns hos 888sport är för Android och iPhone samt iPad. Spelupplevelsen i en app istället för att logga in via webbläsaren i telefonen som också är möjligt är egentligen inte så annorlunda, utan hos denna spelplats får du helt enkelt spännjing och underhållning levererat var du än spelar och befinner dig.

Så känns det att spela oddsspel hos spelbolaget 888sport

Som spelplats så känns 888sport ganska så neutral rörande betting och oddsspel på nätet. Här kommer det att finnas de som är populärare och de som är sämre. Av denna kommentar är det absolut inget fel på spelbolaget 888sport och det finns en bra support när något går fel. Kanske är det så att denna spelplats för odds och betting på nätet är för de som verkligen bara vill ha koncentrationen på spel istället för allt som rör sig runt detta på många platser. Prova själv så får du se!