Så spelar du Jackpot Pools hos Paf

Paf Jackpot Pools är ett sportspel som går ut på att spelaren ska tippa om hur olika matcher kommer att sluta. Desto fler rätt man har desto mer vinner man. Får man alla rätt så vinner man Jackpotten. Vinsten storlek beror helt på antalet spelare på kupongen, insatsen och det totala antalet vinnare. Spelet har alltså inga odds men har man den högsta insatsnivån kan man vinna flera miljoner på Pafs Jackpot Pools.
Prova på Jackpot Pools hos Paf

Så spelar du Jackpot Pools hos Paf

Hur spelar man Jackpot Pools

Jackpot pools är det senaste tillskottet till Paf bettingportifolio. Man beskriver spelet som spelet med de stora jackpottarna och spännande bolagsspel.

Spelet domineras av fotboll och det är också inom fotbollen man hittar de största jackpottarna.

Förutom fotboll erbjuds även kuponger för Grand Slam tennis, NFL och NBA. Beroende på de olika kupongerna varierar det även vad man ska tippa. Det kan exempelvis vara rätt resultat, över eller under 2,5 mål, setresultat, 1×2 asiatiskt handikapp, poängmarginal med flera.

Vad är syndikat och hur fungerar det

Ett syndikat eller ett bolagsspel är en kupong där man går ihop med andra spelare för att vara en del av en större kupong och på så sätt ha större chans i alla fall i teorin att vinna.

Varje bolagsspel kontrolleras av en kapten och kapten är den som skapar kupongen. Man kan välja att själv vara kapten eller att köpa in sig i kuponger som har andra kaptener.

Vinsterna från bolagsspel delas mellan spelarna med hänsyn till hur stor del av varje spelare äger av kupongen.

Gratis spel inom Jackpot Pools

Ett gratisspel är där Paf betalar insatsen åt spelaren. Det enda man behöver göra är att tippa på det olika alternativen som ges för varje match.

Man behåller alla eventuella vinster från ett gratisspel. Paf garanterar att det kommer att bli aktuellt för gratisspel inom Jackpot Pools det är bara att hålla ögonen och öronen öppna för att inte missa detta erbjudande.

När man som spelare börjar spela Jackpot Pools på Paf så ska man hålla koll på sina meddelanden i sitt Paf konto. Det kan nämligen komma kuponger för gratisspel i spelarens inkorg och det vill man ju inte missa.
Till Paf