Pixelbet – bästa spelbolaget för betting på esport

Antalet pixlar på en skärm är viktigt för hur pass bra bildupplösningen kommer att bli. Med Pixel.bet lägger du bet enkelt och smidigt, och kan njuta helt och hållet av den användarvänliga upplevelsen. Dessutom så satsar de stort på betting på esport.

Spela på esport hos Pixel.bet

Pixelbet - bästa spelbolaget för betting på esport

Betting på esport hos Pixelbet

Pixelbet är gjord av branschens bästa spelutvecklare från en mängd olika orter. Göteborg (Sveriges näst största stad), Malta (Europas sydligaste land), Bretagne, Oslo, Stockholm, Piteå, Jönköping och norska Fredrikstad har äran att vara representerade av dessa yrkesmänniskor.

Pixelbet är uteslutande fokuserat på E-sport och betting inom den. Man kan betta på spel såsom CS:GO, Starcraft, League of Legends och så vidare. Pixelbet har även en mängd casino slots som man kan koppla av med en stund om man så vill.

Företaget är baserat på Malta och välkomnar dig som svensk medborgare.

Hur pass bra är säkerheten på Pixelbet?

Säkerheten är något som Pixelbet till varje pixel tar på allvar. Med hjälp av det mycket tillförlitliga identifikationssystemet BankID och mobilt BankID kontrolleras dels åldern hos spelare (minimum 18 år), dels att ingen ska kunna spela i någon annans namn än sitt eget. Pixelbet och dess moderbolag Pixel Digital LTD innehar spellicens utfärdad av svenska tillsynsmyndigheten Spelinspektionen sedan början av 2019.

Via svenska uppfinningen Trustly kan du som kund göra insättningar och uttag. Tjänsten är krypterad och erbjuder så kallade direktbetalningar där pengar dras från ditt bankkonto omedelbart.

Spelbolagbankid.se hittar ni hela listan med säkra spelbolag!

Mer om Pixelbet

Minsta insättnings- och uttagningsbelopp är 200 kronor jämnt.
Fördelen med att spela på Pixelbet är att du som kund är extra skyddad genom spellicensen. Istället för att spela på ett utländskt bolag med liten insyn är Pixelbet ständigt under luppen av Spelinspektion i syfte att ge dig som kund mest valuta för pengarna. Att spela på Pixelbet ska vara något som känns tryggt, säkert och hederligt.

Varför ska man betta på E-sport? E-sport är mycket omtyckt av främst ungdomar, vilket gör att det är en framtidsmarknad där du som spelare kan skaffa dig erfarenhet långt innan du har åldern inne för betting. Ju mer erfarenhet du har, desto större är chansen att du kommer lyckas vinna ansenliga summor i framtiden när ännu fler vill satsa sina slantar på E-sport.
Pixelbet ger dig chansen att betta på spel som du kanske själv spelar på fritiden, det gör att du kan få ganska mycket erfarenhet av spelen vilket gynnar dig.
Till Pixel.bet