Vilka spelbolag har odds på svenskt trav?

Många undrar vilka spelbolag som har odds på svenskt trav? Vi har listan med alla de spelbolag som har odds på V75 loppen i Sverige!

Vilka spelbolag har odds på svenskt trav?

Spelbolag med odds på Svenskt trav

Här nedan listar vi alla spelbolag med odds på svenskt trav:

  1. Nordicbet – Mängder med odds på svenskt trav inklusive bäst vinnarodds på nästan alla lopp jämfört med ATG.
  2. Betfair oddsbörs – Här kan du köpa och sälja odds på svensk travlopp. Perfekt för den som har koll på oddsen då man med rätt upplägg kan vinna oavsett hur loppen slutar.
  3. Betsson – Har precis som Nordicbet ett stort och bra oddsutbud på trav och galopp. Hos Betsson är oddsen för plats och vinnarspel bättre än hos ATG.
  4. Betsafe – Även här kan den som vill betta på hästar få mängder av bra odds att spela på. Betsafe är ett underskattat spelbolag och erbjuder även poker och casino med samma spelkonto.
  5. ATG – Givetvis har även ATG odds på trav. Även om vinnaroddsen är dåliga här finns ju fortfarande spelformen V75 som du bara kan spela hos dem.

Detta är de spelbolag som har hela spelutbudet på trav i Sverige. Det finns dock fler spelbolag som erbjuder odds på de riktigt stora loppen som Ex Elitloppet.

Vinna långsiktigt på trav

För att kunna vinna långsiktigt på alla typer av betting handlar det om två saker. Och det ena är att spela till förmånliga odds och det andra är att spela där oddset är högst.

Att spela på trav till förmånliga odds innebär att man tycker att spelbolagen har satt ett för högt odds på ex en viss häst i ett travlopp. De har kanske satt oddset till 2,50 på vinnare. Men du gör bedömingen att hästen har en bättre vinstchans än så. Du tycker att oddset borda vara ca 2,0 ggr pengarna. Då är oddset på 2,5 ett givet spel.

Om du i samma lopp får 2,5 i odds hos ”ditt” spelbolag. Men när du tittar runt hos de övriga spelbolagen med svenskt trav så hittar du att ett spelbolag erbjuder 2,75 på samma häst. Det är då viktigt att lägga spelet där du får det högsta oddset. Det är det som gör skillnaden i längden.