Odds Gruppvinnare EM från alla spelbolag

Vi har gått igenom alla spelbolag i Sverige och ger dig bästa Odds Gruppvinnare EM. Fotbolls EM startar den 11 juni och vi har alla oddsen på vilka länder som vinner sin respektive grupp. Det är totalt 6 grupper och Sverige spelar i Grupp E. Här kan du se hur du ser alla matcherna i Em via live stream

Om du tror att Sverige vinner sin Grupp E så får du just nu oddset 8.00 ggr pengarna hos Bwin

Odds Gruppvinnare EM från alla spelbolag

Alla odds Gruppvinnare EM 2021

Vi börjar med att ge dig oddsen för Sveriges grupp E från alla spelbolag. Vi har jämfört och tagit ut de bästa oddsen för alla gruppvinnare. Så här ser oddsen ut:

Vinnarodds Grupp E

Vinnarodds Grupp A

Vinnare Grupp B

Vinnare Grupp C

Vinnare Grupp D

Vinnare Grupp F

Vem vinner grupperna i Fotbolls EM?

Om vi ska ge dig ett speltips på vilka odds som är värda att spela på och vilka odds gruppvinnare som är värda att lägga ett bet på så ger vi er här ett par tips som vi kan tycka är värt att spela på för grupper i EM

Den säkra Belgien till 1,75 i odds hos 888sport är ett av de bästa spelen när vi tittar på säkra gruppvinnare. Belgiens trupp är en av de bästa i hela EM och bör vinna gruppen före Danmark som vi tror tar andraplatsen.

Bubblaren Sverige till 8,00 hos Bwin. Sverige brukar gå långt i mästerskapen och en bra dag kan man slå alla lag. Att då få hela 8 ggr pengarna i odds är bra tycker vi.