Fsport – Ett nytt spelbolag med Fantasy Sportsbetting

Fsport – Ett nytt spelbolag med Fantasy Sportsbetting

Något av det senaste som kommit upp på nätet för svenska spelare på betting online är fantasy sports. Här handlar det inte om vanliga oddsspel på fasta odds, utan egentligen om att vara en strategisk tränare för ett av världens topplag.

Du väljer naturligtvis helt själv hur ditt lag ska bli och vilka spelare detta ska bestå av. Efter detta så kommer matcher mot andra spelares lag att spelas, där du sedan ser om du vunnit eller förlorat en match. Detta är en spelform som länge varit superpopulär i USA samt Kanada, och spås en emorm framgång på den svenska spelmarknaden. En av de som erbjuder denna typ av betting på nätet är Fsport. Gå direkt till FSport

Få bonus som ny spelare hos Fsport

Naturligtvis skiljer sig inte allt mot det du är van vid inom betting online. Hos Fsport erbjuds du en skön sportbonus som ny spelare. Här handlar detta om 100% upp till 100 Euro, vilket utbetalas i omgångar om 10% i 10 olika intervaller. Hur snabbt din bonus betalas ut har att göra med hur aktiv du är som spelare hos Fsport. Här har du helt enkelt chansen att återigen få spela för gratispengar, vilket gör att du således kan vinna helt gratis.

Hur fungerar fantasy sports och Fsport

Nu kommer detta att vara ett spel som skiljer sig mot normal betting online. Du har helt enkelt skapat ett lag som du sedan spelar med. Dessa matcher kan du också betta på. Det som kommer att avgöra om du vinner eller inte, är hur de spelare du har valt att ta med i ditt lag presterar i verkliga livet.

Detta kommer sedan att jämföras med vad det andra lagets spelare har presterat. Efter detta fastställs det slutliga resultatet. Egentligen kan det inte bli enklare. Mycket mera spänning och underhållning kan du heller inte få på så många platser i världen.

Till FSport