Expekt – Spelbolaget med den förmånligaste oddsbonusen

Expekt – Spelbolaget med den förmånligaste oddsbonusen

Hos Expekt hittar du den förmånligaste oddsbonusen

När man vinner de där välförtjänta pengarna ligger känslan verkligen på topp! Och Expekt siktar på att förbättra chanserna till denne feeling genom att erbjuder en riktigt generös bonus till alla sina spelare! Alla förtjänar att känna den där fantastiska känslan av att vinna. Och tack vare Expekt blir det här nu ännu lättare!

Tidigare har man säkerligen hört talas om casinon som erbjuder en bonus med matchning upptill 50%, 100% eller – om de är riktigt generösa – 150%. Nu är det dock tid att hålla i hatten, då bonusen hos Expekt verkligen kan ”blow away your expectations” på det mest positiva sättet. Är du redo? Gå direkt till Expekt

Så här stor är Expekts välkomstbonus

Den bonus som man mottar på Expekt har en matchning på hela 500% upptill 500 kr! Det är verkligen riktigt förträffligt. Om man då exempelvis skulle göra en insättning på 100 kr mottar man en extra 500 kr, vilket betyder att man i slutändan har 600 kr att spela för. Tänk även hur mycket större bonusen blir om man istället satsar 500 kr. Denne bonus är sannerligen en av de största därute när man talar om bonus jämfört med insatta pengar.

Hur får jag min bonus?

Hur får man då egentligen tag i sin bonus? Jo, först av allt blir man helt enkelt medlem genom att registrera sig. Man fyller i sina uppgifter, bekräftar och voilá! Kontot har nu skapats. För att motta bonusen behöver man nu enbart göra en insättning där man klickar på rutan som bekräftar att man är intresseras av välkomstbonusen. Det finns därefter ett flertal betalningsmetoder som man kan använda för att sätta in pengar, men det är värt att nämna hur betalning via e-plånböcker inte låter en hämta ut välkomstbonusen. Utöver dessa kan man dock använda de flesta betalningsmetoderna för att få tillgång till sin bonus och spela närhelst man vill.

Till Expekt