Coolbet är spelbolaget med högst återbetalning

Coolbet är spelbolaget med högst återbetalning

Det här är spelbolaget med högst återbetalning

När du väljer det spelbolag som ska vara det bästa för just ditt spelande på betting online, så är det många olika faktorer som spelar in. Här kommer de flesta att se till den oddsbonus de får samt att det finns skattefria vinster, många matcher att spela på samt att de får bra odds på de spel de lägger. Visst kommer allt detta att vara viktiga faktorer, men det kommer också att finnas flera saker att se till. Vilket spelbolaget med högst återbetalning? Och vad finns det för olika sätt att spela på?

Är du den som redan vet hur allt fungerar och vad ditt spelbolag presterar i jämförelse med andra behöver du inte läsa vidare. Är det så att du vill veta mera, ska du ta en noggrann titt på Coolbet. Till Coolbet

Återbetalningsprocenten är viktig

Det hela handlar om en bra återbetalningsprocent till alla de som spelar hos ett spelbolag. Av den anledningen kommer detta att vara något som blir mycket viktigt gällande ditt val av ett bra spelbolag. Nu kommer du kanske säga att detta inte kan skilja så mycket samt att du heller inte får någon livestreaming hos Coolbet.

Att du inte får någon livestreaming är riktigt, men det kommer inte att ändra resultatet på de matcher du spelar på. Att det inte skiljer mycket i återbetalning till spelarna, är dock något som är helt fel att tro. När det gäller Coolbet så budgeterar detta spelbolag med enbart 4% i vinstmarginal, medan många andra ligger högre med vinstmarginaler på 6-10%.

Under 2016 visade sig detta också vara en hög budgetering. Det visade sig helt enkelt att den reella vinstmarginalen hos Coolbet låg på enbart 2%. Rakt på sak innebär detta att de som spelade hos Coolbet i genomsnitt fick tillbaka 980 kronor av 1000 kronor satsade.

De som spelade på andra spelbolag fick nöja sig med ett genomsnitt på 919 kronor tillbaka. Helt enkelt så betyder detta att du som spelar på Coolbet är den som är en ekonomisk spelare som samtidigt får mycket bra odds på de spel du lägger. Detta är helt enkelt något som du inte alls kan bortse ifrån.

Coolbet ger också en bra sportbonus

Om det nu är så att du fortfarande inte nöjer dig med att bara få bra pengar tillbaka, utan vill vara den som får allt annat också så kommer du fortfarande att kunna välja sköna Coolbet. Här kommer du att få skattefria vinster, massor med matcher att spela på.

Du kommer också att själv kunna skapa dina egna oddsspel med nya implementerade funktioner hos detta spelbolag. När det gäller din oddsbonus, så kommer denna att vara mycket bra. Här får alla nya spelare 100% upp till 1000 kronor.

Naturligtvis är det även bra och låga omsättningskrav som gäller. Kolla in Coolbet för att snabbt se hur framtidens moderna spelbolag ser ut och fungerar. Detta kan du som spelar betting online vinna på i längden. Dessutom är det ju spelbolaget med högst återbetalning.

Till Coolbet