ComeOn – Störst oddsbonus av alla spelbolag

ComeOn – Störst oddsbonus av alla spelbolag

Störst oddsbonus hittar du hos ComeOn

Om du är den som letar efter den största tillgängliga sportbonusen, så kommer du att vara den som ska vända dig till ComeOn Sportsbook på nätet. Detta kan du göra perfekt från både mobilen, surfplattan och datorn. Här diskrimineras ingen spelare utan alla får ta del av detta maximala och härliga erbjudande för alla nya spelare på betting och oddsspel. Det handlar heller inte om bara en bonus, utan här finns två lukrativa bonusar som finner sin rätta plats hos alla kräsna bettinglirare. Den första är trippel och den andra är dubbel. Vilken kommer du att välja?
Gå direkt till ComeOn

Dubbel oddsbonus hos ComeOn Sportsbook

Du som vill ha den största tillgängliga sportbonusen på spelmarknaden just nu, väljer den dubbla bettingbonusen hos ComeOn. Här erbjuds du 100% i matchningsbonus relaterat till din första insättning. Maxbeloppet du kan få i oddsbonus är 3000 kronor och du kan utnyttja detta fina erbjudande från en insättning på bara 100 kronor. Här kommer omsättningskraven lika snabbt som ett brev på posten. Dessa är 6 gånger ditt bonusbelopp plus insättning. För att uppfylla kraven måste spel göras på en match med en minsta odds på 2,00. Helt enkelt kan du snabbt omvandla denna fina bettingbonus till riktig vinst.

Trippel sportbonus hos ComeOn Sportsbook

Om det inte nödvändigtvis måste vara marknadens största sportbonus som knackar på din dörr, så kan du välja trippel bonus. I och med det får du också en av de bästa bonusarna som finns på spelmarknaden inom betting idag. Här handlar det om att göra en insättning på 500 kronor och få 1500 kronor att spela för. Här kommer omsättningskravet att vara 8 gånger din bonus plus första insättning på 500 kronor. Det andra som gäller är att spela minst två spel per kupong på ett lägsta odds av 2,00. På både dessa fina sportbonusar har du 30 dagar på dig att klara kraven som ställs på dig. Anta utmaningen redan idag!

Till ComeOn