Bra spelbolag 2020 med oddsbonus

Många spelsajter försöker alltid locka till sig fler kunder med den bästa oddsbonusen. Den här typen av bonus ger dig som spelare mer pengar att spela för. Det svåra är att veta vilka företag som erbjuder bäst bonus. Oavsett vilken sajt du väljer är det viktigt att du läser igenom vilka villkor som gäller för att ta del av bonusen. Under 2020 kommer det troligtvis dyka upp fler spännande spelbolag med intressanta bonusar vilket de flesta ser fram emot.

Spela med oddsbonus hos Unibet

Bra spelbolag 2020 med oddsbonus

Bra spelbolag 2020

Ett par bra spelbolag 2020 är Unibet och Betsson och de erbjuder båda fantastiska oddsbonusar 2020 till dig som registrerar dig för första gången. Läs mer om deras erbjudande till nya kunder här nedan.

Unibet
Unibet är ett stort spelbolag som erbjuder sina spelare ett stort utbud med spel. Det finns allt från slots till sportspel. När du först registrerar dig får du chansen att ta dela av en välkomstbonus och är odds något du är intresserad av finns det hos Unibet olika bonusar du kan välja mellan. Nya kunder kan tex välja att få 100% oddsbonus upp till 2000 kr. Omsättningskraven varierar lite beroende på vilken bonus du väljer, så läs igenom reglerna och villkoren innan du registrerar dig.
Till Unibet

Betsson
Betsson är ett annan etablerad spelbolag som erbjuder sina spelare ett fantastiskt utbud. Alla nya kunder blir erbjudna 100% i insättningsbonus upp till 1000 kr vilket betyder att de har chansen att spela ännu mer utan att behöva spendera egna pengar. Även hos Betsson finns det omsättningskrav som måste uppfyllas.
Till Betsson

Bra att tänka på

För svenska spelare är det endast möjligt att ta del av en enda bonus. Det gör det extra viktigt för dig att välja den bästa bonusen för dig. Oddsbonusar med låga omsättningskrav brukar vara det som de flesta väljer, men trots att en bonus har låga krav kan det gömma sig fler regler man måste följa. Ser bonusen bra ut är det bäst att du dubbelkollar spelsajtens spellicens i Sverige och ser till att allting är säkert och lagligt. Som tur är, är Betsson och Unibet två etablerade spelsajter som är helt säkra vilket gör att du behöver inte känna dig orolig när du skapar ett konto och tar del av bonusen hos ett av dessa.