Alla spelbolag 2020 med licens och oddsbonus

Här listar vi alla spelbolag 2020 som har en svensk spellicens och en oddsbonus att tillgå. Här kan du lätt ta den eller de bonusar du vill och fortfarande vinna skattefritt!

Alla spelbolag 2020 med licens och oddsbonus

Alla spelbolag med licens

Här listar vi alla de spelbolag som har en svensk licens. Det innebär i sin tur skattefria vinster. Tittar man lite närmare på det har vi valt ut de spelbolag som dessutom har en oddsbonus då vi tycker det är det viktigaste hos ett svenskt spelbolag idag. Det är ju nästan det enda som skiljer spelbolagen åt numera.

Att välja ett spelbolag eller casino med svensk spellicens 2020 är viktigt då det endast är här man kan vinna skattefria vinster på sitt spelande!

Alla spelbolag med oddsbonus 2020

Här listar vi alla spelbolag som har en oddsbonus 2020 samt hur stor bonusen är. Alla dessa spelbolag ger skattefria vinster 2020.

Här hittar ni alla oddsbonuar och villkor för bonusarna: Betsmart.se

De bästa bonusarna under 2020 kommer från stora spelbolag som Unibet och LeoVegas. de har råd att betala ut bra förmånliga bonusar till sina spelare. Detta är bra spelsajter som de flesta kan spela kvar på länge. Här finns bra odds, bra livebetting och gratis livestreaming.

När det gäller oddsbonusar 2020 skall man tänkta på följande:

  • Få en så stor oddsbonus som möjligt
  • Bra omsättningskrav och lågt minimi odds att spela på
  • Se till att man har 60 dagar på sig att klara bonusen
  • Välj inloggning med Mobilt ID eller liknande
  • Tänk på att Neteller och Skrill ej är bonusgrundande

Utöver detta är det braatt välja stabila spelbolag som kommer finnas kvar i Sverige länge. Ett bra val är då Bet365 som har det största utbudet av odds och livestreaming. de har även en riktigt bra oddsbonus 2020!

Lycka till med odds spel och betting under 2020!